I samarbete med Fojab har vi tagit fram en planlösning för ombyggnationen av restaurangköket, som ska ha kapacitet för 150 gäster. Restaurang, barer och verandor ligger på sjätte våningen vilket borgar för en trevlig utsikt över Lunds centrala delar.
På beställning av Midroc Property har vi tagit fram en konceptlösning för en restaurang på entréplan, här kommer även finnas utrymmen för konferenser och möten. Byggstart är redan påbörjad och byggnaden kommer att ha Malmömässan som granne.
Serneke har beställt projektering av ett tillagningskök, dimensionerade antal portioner är ca 200 st. Planlösningen är framtagen tillsammans med Kamikaze Arkitekter AB. Objektet är en kombination av skola/förskola och kommer att byggas i Västra Sjöstaden.
Vi har tagit fram en planlösning för ombyggnation av restaurangköket på slottet. Vi har även ritat ett förstärkt mottagningskök i en sidobyggnad (Hästhuvudlängan). Vårt arbete görs i samarbete med verksamheten och på uppdrag av Hushållningssällskapet Skåne.
Fastighetsförvaltningen har beställt utredning angående möjlighet att bygga tillagningskök och matsal för 500 elever med tre matlag. Man har även beställt projektering av tre andra tillagningskök, dessa arbeten påbörjas till hösten.
Samhällsbyggnadsförvaltningen har beställt projektering av 2 st kök. Prioriteringen var att vi skulle börja med Georgshill, som är ett centralkök med kapacitet för 1600 portioner, varav 1100 är för extern utskick till mottagningskök och äldreboende.
Vid nybyggnation av Blekingska Nationen vill verksamheten även ha ett nytt restaurangkök som ska kunna tillaga, lägga upp och servera 200 gäster samtidigt. Planlösning har vi tagit fram i samarbete med White arkitekter AB.
På beställning av Höörs Fastighets AB har vi tagit fram en planlösning där köket ska förse både förskola och skola med mat samt externt distribuera till ett mindre antal enheter. Tillagningsköket är dimensionerat för 1000 portioner.
Lunds Kommuns Fastighets AB har beställt kökshandlingar för ett nytt restaurangkök, dimensionerat för ca 100 portioner. Planlösning är framtagen i samarbete med tilltänkt krögare. Utanför restaurangen ska finnas en mindre uteservering.
I samarbete med gourmetkocken Tareq Taylor har Hvilan tagit fram ett koncept för restaurangutbildningar av högsta klass, med start hösten 2018. Vårt uppdrag är att ta fram nyskapande och ändamålsenliga planlösningar för utbildningen.