Hilton Scandic har gjort en beställning på ombyggnation av det nya restaurangköket. Samarbetet med restaurangchefen och arkitekterna säkerställde ett lyckat resultat.
Uppdraget på Lunds universitet innebär projektering och framtagande av kompletta handlingar på ett kök dimensionerat för 450 serveringar per dag varav 250 under lunchtid.
Beställare för detta köksprojekt är Pågen Gruppen. Tillsammans med arkitekten och det utsedda krögarparet har vi tagit fram en väldigt optimal planlösning för det nya restaurangköket.
Restaurangköket är projekterat för 500 lunchportioner, i restaurangen kommer finnas ett serveringstorg med spännande rätter. Vi samarbetar med Nyréns arkitektkontor.
Målsättningen för köket är att klara 150 sittande gäster och att erbjuda gästerna en innehållsrik meny. Restaurangen och baren är båda i en spännande design med bågformat utförande.
Design och planlösning för det nya restaurangköket är framtaget tillsammans med krögarna. Öppenhet till gästerna har skapats genom en serveringslucka.
Vi har tagit fram koncept och planlösningar för grovdiskrum i flera köksprojekt i Europa. Detta projekteringsarbete har vi gjort i samarbete och på beställning av Granuldisk i Malmö.
Tillsammans med Fojab Arkitekter har vi projekterat den nya baren på Palladium som är en kulturbyggnad belägen på Södergatan mellan Stortorget och Gustav Adolfs Torg.
Fastighetsförvaltningen har beställt projektering för färdigt förfrågningsunderlag. Objektet är ett tillagningskök för 320 portioner med självservering och öppenhet in mot köket.