LG Håkansson på Höörs Gästis har beställt projektering av ett restaurangkök med kapacitet för ca 250-300 gäster. À la carte köket har direktkontakt med gästerna, i lokalen ska också finnas två barer.
Vi har fått beställning på storköksprojektering för Sagoeken, tillagningsköket har en kapacitet på ca 300 portioner. Framtagande av planlösning gör vi i samarbete med Måltidsservice och Zoom Arkitekter.
Storköksprojekteringen för Backaskolan är nästan klar, förfrågningsunderlag ska vara klart 2016-04-27. Det är ett tillagningskök med kapacitet på ca 450 portioner. Verkmästaren ska projekteras senare i höst.
Vi har projekterat ett Brasserie på Kosta Art Hotel, Edin Dzemat kommer att vara ansvarig för verksamheten. Under våren ska vi även hjälpa till att rita om Caféköket och Outlet Restaurangen i Kosta.
Fastighetsförvaltningen har förlängt vårt ramavtal ytterligare ett år, vilket vi är glada och stolta över! Ett av de många projekten som vi arbetar med just nu i Helsingborgs kommun är Borgvallas vårdboende.
I samarbete med Sweco Architects har vi tagit fram en planlösning för ett restaurangkök på ESS Campus i Lund. Köket är dimensionerat för ca 400 lunchgäster. Det kommer även serveras på kvällstid vid konferenser och möten.
Vi har projekterat ett tillagningskök på Kronodal, objektet är ett äldrecentrum och köket är dimensionerat för ca 150 portioner. Planlösningen har vi tagit fram i samarbete med Arkitektgruppen i Malmö och Skanska.
I samarbete med mono arkitekter och på beställning av Fastighetskontoret har vi projekterat ett nytt tillagningskök på Skegrie förskola. Samtidigt har vi gjort förändringar för i huvudsak diskrum och servering på Skegrie skola.
Vi har fått beställning på projektering av 2 st tillagningskök av fastighetsförvaltningen. Först ut är Sjöcrona förskola med ca 200 portioner, därefter blir det till våren en projektering för en grundskola/förskola.
Fastighetsförvaltningen har beställt projektering av 3 st tillagningskök. Objekten är Borgvallas vårdboende, Gustavslundskolan och Laröds skola.