Tillsammans med Sesam Arkitektkontor och kostenheten har vi tagit fram en planlösning för tillagningsköket på Allögården i Kristianstad. Antalet portioner är ca 700 st. Varav de flesta är för externt utskick.
På beställning av Malmö Skolrestauranger ska vi ta fram nya planlösningar för befintliga tillagningskök på Petriskolan och Pauliskolan. Den stora utmaningen är att ta fram förslag på serveringar, som ska vara som en Food Court med 3-4 stationer på båda objekten.
Lunds Kommuns Fastighets AB har beställt köksprojektering av ett cafékök på Xplorion, vi arbetar även med att ta fram ett förfrågningsunderlag för ett storkök på Kv. Hammocken. I dessa objekt arbetar vi med LINK arkitektur respektive Plan- och Byggnadskonst.
På uppdrag av Osbybostäder arbetar vi med köksprojektering av ett tillagningskök på en förskola, antal portioner är ca 250 st. Planlösningen har vi tagit fram i samarbete med Arén Arkitektkontor och kostchef Jens Modéer.
Vi har fått beställning på att ta fram en ny planlösning för Marinan, som ligger i småbåtshamnen i Ystad och har en fantastiskt utsikt över havet. Krögarna Jeanette & Johan hade en väl genomarbetad idé hur den framtida restaurangen skulle se ut, vilket underlättade vårt arbete.
Tillsammans med Horisont Arkitekter har vi tagit fram en planlösning för ombyggnation på Vipeholmskolan. Lundafastigheter har även beställt köksprojektering för Brunnshögskolan och Fäladskolan.
Stadsfastigheter har beställt projektering av 2 st tillagningskök. Objekten är Kv. Rönneholm och Augustenborgsskolan. Planlösningar tages fram i samarbete med förskoleförvaltningen och Skolrestauranger.
På uppdrag av Fastighetsförvaltningen och i samarbete med Måltidsservice ska vi projektera ett mottagningskök på Kv. Pianisten och två tillagningskök på Lundhagens äldreboende respektive Rydebäcksskolan.
Vi projekterar tillsammans med A-konsult AB ett centralkök på Stora Dalslund med kapacitet för ca 4000 portioner, av dessa ska ca 3300 portioner distribueras till ett stort antal enheter i kommunen.
I kvarteret Sofia har vi ritat ett förskolekök för 4 avdelningar och ett restaurangkök för ca 200 – 250 gäster. Detta har vi gjort i nära samarbete med Tema Arkitekter.